REC een pionier in duurzame technologie 

Waar het allemaal begon

REC’s verhaal begon meer dan twee decennia geleden, met een visie om de wereld te transformeren door middel van zonne-energie. Vanaf het allereerste begin heeft het bedrijf zich toegelegd op het ontwikkelen van hoogwaardige, efficiënte en betrouwbare zonnepanelen. Met een stevige basis in Scandinavisch erfgoed en een wereldwijd perspectief heeft REC de grenzen verlegd van wat mogelijk is op het gebied van duurzame energie.

Aan het einde van 2019 had REC ongeveer 38 miljoen zonnepanelen geproduceerd, wat resulteerde in meer dan 10 GW aan schone energie. Dat is genoeg om meer dan 16 miljoen mensen thuis van stroom te voorzien. Deze cijfers spreken boekdelen over de impact van REC op de wereldwijde energietransitie. Met elke nieuwe installatie draagt REC bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

De toekomst

Een van de hoekstenen van REC’s succes is zijn reputatie voor betrouwbaarheid. Bij het investeren in zonne-energie is het essentieel om te weten dat uw panelen niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst zullen presteren. REC biedt die gemoedsrust met een bewezen staat van dienst als een lange termijn speler in de industrie.

Bij REC geloven ze dat samenwerking de sleutel is tot echte vooruitgang. Ze streven ernaar om langdurige partnerschappen op te bouwen, zowel met directe klanten als met zonne-installateurs over de hele wereld. Samen werken we aan het verwezenlijken van onze ambitieuze visie, waarin elke persoon profiteert van schone, hernieuwbare energie rechtstreeks van de zon.

Onze keuze voor REC

Waarom hebben wij nou voor REC zonnepanelen gekozen? De voornaamste reden is eigenlijk omdat het een kwalitatief goed product is en het is van een Europese leverancier. Ook kunnen wij bij REC rechtstreeks onze producten bestellen, wel zo makkelijk!

Wil je nog meer lezen over REC, neem dan eens een kijkje op onderstaande websites.

https://www.rec-propage.com/GewoonZon
https://www.recgroup.com/

Meest beoordeelde installateur in Noord-Nederland

Bereikbaar tot 17:00

© 2024 GewoonZon door RocketCare.nl