Zonnepanelen Assen

Zonnepanelen in Assen

Wanneer u zonnepanelen in Assen overweegt, kunnen we ons voorstellen dat u met veel vragen zit. Bijvoorbeeld “hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?”, “is mijn dak geschikt voor zonnepanelen” en “wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?” Door onze jarenlange ervaring met zonnepanelen in de omgeving van Assen kunnen wij u dit haarfijn uitleggen. In een vrijblijvend adviesgesprek geven we graag antwoord op al uw vragen omtrent zonnepanelen in Assen en leggen we uit welke opties er in uw situatie zijn. Bij GewoonZon ontvangt u altijd een advies op maat.

Specialist in zonnepanelen

Als specialist in zonnepanelen hebben we al vele succesvolle projecten opgeleverd. Het zou dan ook zomaar kunnen dat u onze bedrijfswagens wel eens in Assen hebt zien rijden. Onze vakbekwame installateurs denken altijd met u mee en adviseren u bijvoorbeeld over de beste locatie voor de omvormer en de beste kabelroute. Bent u dus op zoek naar zonnepanelen in Assen? Bij GewoonZon zeggen we altijd: “gewoon doen”.

Uw besparing in Assen

Met zonnepanelen in Assen doet u een slimme investering. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar u verdient uw investering gemiddeld tussen de 4 en 7 jaar alweer terug. Daarnaast kunt u bij GewoonZon vertrouwen op de beste merken zonnepanelen en omvormers die minstens 25 jaar meegaan, bijvoorbeeld DENIM, Panasonic of Solarfabrik. Hierdoor kunt u een jaarlijks rendement verwachten van 6% tot wel 12%. 

Benieuwd wat u exact kunt besparen met zonnepanelen in Assen? Neem snel contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en we vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn voor uw situatie.

Installatie door vakbekwame installateurs
Topmerken zonnepanelen en omvormers
 Minimaal 10 jaar garantie op alle producten
Installatie conform NEN1010
 VCA gecertificeerd