06-46993650 info@gewoonzon.nl

Werkwijze

Wij zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Daarom kunnen wij u perfect aangeven welke mogelijkheden er voor u zijn. Wij zullen u tijdens het gesprek adviseren over de beste locatie voor de omvormer en de daarbij behorende kabelroute. Ook gaan wij uw dak inspecteren en opmeten, zodat we direct een passend legplan naar uw wens kunnen maken.

U weet dus hoe de installatie er zowel van binnen als buiten uit komt te zien, voordat het installatieteam bij u komt voor de installatie. Wel zo fijn om te weten.

Na het adviesgesprek heeft u een duidelijk beeld gekregen van hoe de installatie eruit komt te zien. Ook weet u wat de opbrengst van het systeem zal zijn en wat uw terugverdien tijd is.

Zodra u akkoord geeft op onze offerte, plannen wij met u een datum in voor de installatie. Meestal bestaat het team uit 2 ervaren monteurs, die bij u in een dag de installatie realiseren. Omdat wij 25 jaar garantie geven op de installatie, werken wij met de beste materialen.

Voor de onderconstructie van hellende daken gebruiken wij de materialen van het in Nederland geproduceerde SolarConstruct.

https://solarconstructnl.nl/

Voor platte daken gebruiken wij FlatFix Fusion van Esdec

https://www.esdec.com/nl/flatfix-fusion/

en https://solarstell.nl/producten/plat-dak/ 

Na de installatie krijgt u een duidelijke uitleg over de werking van het systeem. We zullen na de installatie ook een portal voor u aanmaken, zodat u uw eigen systeem kunt monitoren op uw smartphone, tablet of pc. Tijdens de installatie zullen wij ook foto’s maken die wij aan u ter beschikking stellen.

zonnepanelen
specialist in noord nederland!

Installatie door vakbekwame installateurs
Topmerken zonnepanelen en omvormers
Hoog rendement
Installatie volgens NEN1010
VCA gecertificeerd