06-46993650 info@gewoonzon.nl

Werkwijze

Specialist in zonnepanelen

Wij zijn sinds 2016 actief en inmiddels gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Daarom kunnen wij u perfect aangeven welke mogelijkheden er voor u zijn. Wij zullen u tijdens het gesprek adviseren over de beste locatie voor de omvormer en de daarbij behorende kabelroute. Ook gaan wij uw dak inspecteren en opmeten, zodat we direct een passend legplan naar uw wens kunnen maken.

U weet dus hoe de installatie er zowel van binnen als buiten uit komt te zien, voordat het installatieteam bij u komt voor de installatie. Wel zo fijn om te weten.

Na het adviesgesprek heeft u een duidelijk beeld gekregen van hoe de installatie eruit komt te zien. Ook weet u wat de opbrengst van het systeem zal zijn en wat uw terugverdien tijd is.

Zodra u akkoord geeft op onze offerte, plannen wij met u een datum in voor de installatie. Het  installatieteam bestaat uit 2 of 3 ervaren monteurs die bij u in een dag de installatie realiseren.

Nederlandse topmerken

Waar mogelijk werken we met Nederlandse producten.

Voor de onderconstructie van hellende daken gebruiken wij de materialen van het in Nederland geproduceerde SolarConstruct.

Voor platte daken gebruiken wij FlatFix Fusion van Esdec en het in Zwolle geproduceerde Solarstell

Na de installatie krijgt u een duidelijke uitleg over de werking van het systeem. Na de installatie maken wij een account aan,  zodat u uw eigen systeem kunt monitoren op uw smartphone, tablet of pc. Tijdens de installatie zullen wij ook foto’s maken die wij aan u ter beschikking stellen.

zonnepanelen
specialist in noord nederland!

Installatie door vakbekwame installateurs
Topmerken zonnepanelen en omvormers
 Minimaal 10 jaar garantie op alle producten

 Installatie conform NEN1010

VCA gecertificeerd