Werkwijze

GewoonZon kan u van alle informatie voorzien als het gaat om het vakkundig installeren van zonnepanelen, groepenkasten, accu systemen en laadpalen. Met een team van vakbekwame adviseurs, installateurs en designers zorgen wij voor een plaatje van een installatie.

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf een goed beeld krijgt van wat er gaat gebeuren. U vindt hier meer over de werkwijze van GewoonZon.

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Zonnepanelen laten leggen door GewoonZon

Wij zijn sinds 2016 actief en inmiddels gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Wij kunnen u dan ook perfect informeren over de mogelijkheden die er zijn en u advies op maat bieden voor uw situatie. Denk hierbij aan advies over de plaatsing van de zonnepanelen, de beste locatie om de omvormer te plaatsen en een geschikte, efficiënte en veilige kabelroute. Wij inspecteren uw huis bouwkundig zodat we zeker weten dat de installatie probleemloos plaatsvindt.

“U weet al voordat het installatieteam bij u aan de slag gaat hoe de installatie er van binnen en van buiten uit komt te zien. Wel zo fijn om te weten!”

Na het adviesgesprek heeft u een duidelijk beeld gekregen van hoe de installatie eruit komt te zien. Ook weet u wat de opbrengst van het systeem zal zijn en wat het rendement en de terugverdientijd van uw zonnepanelen is. Zodra u akkoord geeft op onze offerte, plannen wij met u een datum in voor de installatie. Het  installatieteam bestaat uit 2 of 3 ervaren monteurs die bij u de installatie realiseren.

Installatie door vakbekwame installateurs
 REC zonnepanelen 
 Minimaal 10 jaar garantie op alle producten
Installatie conform NEN1010
 VCA gecertificeerd

 

Zonnepanelen laten plaatsen door GewoonZon

Energie monitoren

Na de installatie krijgt u uiteraard een duidelijke uitleg over de werking van het systeem. Daarbij zorgen wij ervoor dat u toegang krijgt tot een portal, zodat u uw eigen systeem kunt monitoren op uw smartphone, tablet of pc. Tijdens de installatie zullen wij ook foto’s maken die wij aan u ter beschikking stellen indien gewenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Nederlandse topmerken

Waar mogelijk werken we met Nederlandse producten. Voor de onderconstructie van hellende daken gebruiken wij de materialen van het in Nederland geproduceerde SolarConstructVoor platte daken gebruiken wij FlatFix Fusion van Esdec en het in Zwolle geproduceerde Solarstell.