Chat with us, powered by LiveChat

Warmtepompen: Duurzaam kiezen met Vaillant

Alles wat je wilt weten over onze warmtepompen

In een wereld waar duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, is het belangrijk om te kiezen voor innovatieve oplossingen die zowel milieuvriendelijk als economisch voordelig zijn. Een van deze oplossingen is de Vaillant aroTHERM plus lucht/water warmtepomp VWL 75/6 A 230V. Deze geavanceerde warmtepomp staat bekend om zijn hoge efficiëntie, milieuvriendelijkheid en veelzijdige toepasbaarheid. In deze tekst belichten we de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit toestel, die het tot een uitstekende keuze maken voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen.

 • Uitermate geschikt voor hybride systemen
 • Voorzien van split technologie met koudemiddel R32
 • Hoogst haalbare energielabel A+++ voor verwarming (35°C)
 • COP tot 5,3 (A7/W35), koeling EER tot 5,0 (A35/W18)
 • Verkrijgbaar in vermogens 4, 6, 8 en 10 kW

De Vaillant aroTHERM plus lucht/water warmtepomp VWL 75/6 A 230V is een krachtige en milieuvriendelijke toekomstbestendige oplossing. Deze lucht-water warmtepomp heeft een bijzonder hoge aanvoertemperatuur tot 75°C* omdat hij gebruik maakt van een natuurlijk koudemiddel, hierdoor kan de lucht-water warmtepomp ook in een hybride toepassing worden geïnstalleerd in combinatie met radiatoren. Met het hoge rendement voldoet de aroTHERM plus ook aan de toekomstige eisen voor nieuwe gebouwen en komt hij in aanmerking voor subsidie. De Vaillant aroTHERM plus lucht/water warmtepomp VWL 75/6 A 230V is eenvoudig te installeren en door het aroTHERM plus Sound Safe System is de lucht-water warmtepomp tijdens het gebruik nauwelijks hoorbaar. Met 28dB(A) op een afstand van 3m in de fluister modus is de warmtepomp zo stil als ritselende bladeren. Het systeem kan hierdoor gemakkelijk in de buurt van woningen worden geplaatst, zelfs in dichtbebouwde rijtjeshuizen.

Meer kenmerken:

 • Zeer zuinig: energieklasse verwarming A++ t/m A+++
 • Geschikt voor renovatie, waardoor een overstap naar duurzame energie eenvoudig mogelijk is
 • Bespaar tot 10%* energie ten opzichte van andere lucht-water warmtepompen
 • Zeer stille werking – kan zelfs in dichtbebouwde rijtjeshuizen worden gebruikt
 • Zowel hybride als all-electric
 • R290 VWL 75/6 A 230V

Een duurzame oplossing voor een warm huis

De Vaillant aroTHERM plus lucht/water warmtepomp VWL 75/6 A 230V biedt een uiterst efficiënte en toekomstgerichte oplossing voor verwarming en koeling. Dankzij de geavanceerde technologie, de hoge energie-efficiëntie en de mogelijkheid tot integratie in diverse woonomgevingen, is deze warmtepomp een ideale keuze voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Door te kiezen voor de Vaillant aroTHERM plus investeert u niet alleen in een duurzamere toekomst, maar ook in aanzienlijke energiebesparingen op de lange termijn. Met deze warmtepomp ben je verzekerd van comfort, duurzaamheid en een lagere ecologische voetafdruk, passend bij de hedendaagse behoeften en toekomstige ambities.

Wil je meer weten over warmtepompen of heb je andere vragen? neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest beoordeelde installateur in Noord-Nederland

Bereikbaar tot 17:00

© 2024 GewoonZon door RocketCare.nl